The Hunt © Introdans, Hans Gerritsen
Arnhem 23 juni 2021 - 26 juni 2021

End of Season

Introdans - Introdans presenteert van 23 t/m 26 juni de voorstelling End of Season in Musis & Stadstheater Arnhem! Op het programma staat een breed scala aan energieke werken van verschillende makers.

Na een theaterseizoen waarin veel activiteiten zich online afspeelden, sluit het balletgezelschap het theaterjaar af met een coronaproof live voorstelling in het thuistheater Musis en Stadstheater Arnhem.  

Op het programma staan maar liefst drie premières. Adriaan Luteijn creëert een nieuwe Ontmoeting: Pro Forma. Bewegingskunstenaar en choreograaf Ruben Chi brengt de wereld van de hiphop samen met die van klassiek geschoolde dansers met zijn creatie Souldrums. Ook danst Introdans voor het eerst werk van de Israëlische choreograaf Nadav Zelner: het duet Kav Shalosh.

Daarnaast zijn er nog vier publieksfavorieten te zien van choreograaf Robert Battle, artistiek directeur van Alvin Ailey American Dance Theatre: Promenade, Takademe, The Hunt en Bon Appetit. Redouan Ait Chitt (bekend van zijn openingsact tijdens het songfestival) en Rutkay Özpinar uit de HubClub treden ook op en maken deze veelzijdige voorstelling compleet!

Klik hier voor meer info!