Foto: Piek
Meerdere locaties 21 december 2019 - 09 april 2020

De liefde begraven

Hummelinck Stuurman Theaterbureau - Op 21 december 2019 gaat in het Singer theater de theatervoorstelling De liefde begraven in premiere. Het script en de regie zijn van toneel- en televisieregisseur Peter de Baan.

Wat als je, met je ex, de hond die jullie ooit samen hadden, moet begraven? In dit tragikomische liefdesverhaal met Jeroen Spitzenberger en Hanne Arendzen zien twee ex geliefden elkaar noodgedwongen terug. De ontmoeting duurt langer dan verwacht en haalt niet alleen de fijne herinneringen, maar ook frustraties en oningevulde verlangens weer boven. Is de liefde echt voorbij? In een theaterdialoog die even confronterend als hoopgevend is, komen de twee tot nieuwe inzichten en doen ze een laatste poging om elkaar te bereiken.

De liefde begraven is een soms pijnlijke dan weer hilarische theatervoorstelling over verwachtingen, onbegrip, irritaties en passie tussen exen. Zeer herkenbaar en, voor wie het wil, wellicht ook een leerschool. Het script en de regie zijn van toneel- en televisieregisseur Peter de Baan die al jarenlang het gezicht is van het tv-programma De vloer op.

Klik hier voor meer informatie over De liefde begraven, van 21 december 2019 t/m 9 april 2020 te zien op meerder locaties in het land.