Exclusieve rondleiding door het Teylers Museum met gids

INCLUSIEF
BELANGRIJKE INFO
Plaats

Haarlem

Prijs

€ 36,50 p.p. Regulier
€ 22,50 p.p. Museumkaart

Data

Dit programma is beschikbaar op: 

Teylers Museum Teylers Museum
r
Mark Witton - Europasaurus Holgeri 2016 Mark Witton - Europasaurus Holgeri 2016
Rondleiding 14 maart

Achter de Schermen bij Teylers Museum

Het Teylers Museum in Haarlem is het oudste museum van Nederland. Het is alsof de tijd er een paar honderd jaar heeft stilgestaan. Je kunt deelnemen aan een exclusieve rondleiding met gids in dit speciale museum vol kunst en kennis. Dit programma is inclusief koffie/thee met appeltaart én Teylers Magazijn. 

Verwonder je over de rijke collectie: van prachtige schilderijen en tekeningen tot wetenschappelijke instrumenten, van boeken tot mineralen en fossielen. Speciaal voor deze rondleiding zal het museum zijn bibliotheek openen, om je toegang te geven tot deze prachtige ruimte vol rijk geïllustreerde boeken, tijdschriften en uitgebreide encyclopedieën. 

Daarnaast is in de wisselende expositiezaal de familietentoonstelling Dinomakers te zien, waarin je bekende beeld van de oertijd op zijn kop gezet wordt. Het is de eerste tentoonstelling in Nederland over paleokunst: de verbeelding van dino's en ander prehistorisch leven. Het onderwerp op het snijvlak van natuur, kunst en cultuur past prachtig bij Teylers Museum, museum van kunst en wetenschap.