De FIRST ART FAIR is een sprankelende nieuwjaarsbeurs voor hedendaagse kunst, met een breed aanbod aan kunst van hoog niveau. Op de beurs vind je schilder- en beeldhouwkunst, glas, fotografie en juwelen van honderden gerenommeerde en jonge kunstenaars, verdeeld over de stands van circa 30 geselecteerde galerieën uit het hele land. Galerieën die zich richten op kunst die inspireert en gemaakt is met passie en vakmanschap.

INCLUSIEF
BELANGRIJKE INFO
Prijs

 22,50 p.p.

Plaats

Amsterdam

Data & Tijd

18 januari
17.00 - 18.00 uur

19 januari
16.00 - 17.00 uur

r
Kunstbeurs 18 & 19 januari 2019

Bezoek First Art Fair met wijnproeverij

Bezoek op eigen gelegenheid diverse galerieën op de First Art Fair. Ook kun je op vrijdag 18 januari je kennis van de kunst vergroten bij de Artist Talks. De ervaring leert: als je meer weet over de drijfveren van een kunstenaar begrijp je zijn of haar werk beter en ga je het nog meer waarderen.

Aan het einde van de middag word je verwacht bij de Wijnkoperij De Kasteelhoeve. Proef uit  een bijzondere selectie drie witte en drie rode wijnen en sluit af met een rode port. Geniet tegelijkertijd van de kunst en het spectaculaire uitzicht over het IJ vanaf de Passenger Terminal Amsterdam. 

Kijk op www.firstartfair.nl voor meer informatie over de beurs. 

Boeken & Beschikbaarheid