In de historische ambiance van Maastricht bezoek je ’s werelds meest prestigieuze, internationale kunst- en antiekbeurs: TEFAF Maastricht. 275 kunst- en antiekhandelaren vanuit de gehele wereld nemen deel aan deze beurs.

Belangrijke info
Plaats

Maastricht

Data en tijden

zaterdag 17 maart
11:30 - 13:00

Prijs

€ 52,50

INCLUSIEF
Foto: Loraine Bodewes Foto: Loraine Bodewes
r
Kunstbeurs 17 maart

Bezoek TEFAF Maastricht

Zij presenteren werk van Oude Meesters en antieke voorwerpen, maar ook een breed scala aan moderne en hedendaagse kunst, sieraden en werken op papier.

Programma
Je wordt ontvangen in de Private Lounge met koffie en zoetigheid. Een professionele gids leidt je vervolgens langs de hoogtepunten van de vele elegant geëtaleerde meesterwerken.Je ontmoet Jaap Polak, gerenommeerd galeriehouder en expert bij het programma Tussen Kunst en Kitsch. Hij vertelt over het métier en de kunstwerken die hij meegenomen heeft naar TEFAF.Aansluitend kun je op eigen gelegenheid de indrukwekkende kunst- en antiekbeurs verder verkennen.Wil je later op de dag nog een keer terug naar de Private Lounge voor een drankje? Deze staat de hele middag voor je open! Dit arrangement is een must voor de ware kunst- en antiekliefhebber.


Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

Boek nu