Bezoek deze editie van ART BREDA, een gemengde beurs met uitsluitend de allerbeste deelnemers op het gebied van kunst, antiek en design.

Belangrijke info
Prijs

€ 32,50

Plaats

Breda

Data en tijden

20 en 21 april
14:00 - 16:00

INCLUSIEF
Foto: ART BREDA - Bas Meeuws Foto: ART BREDA - Bas Meeuws
r
Kunstbeurs 20 en 21 april

Breng een bezoek aan Art Breda

Je vindt er handelaren in oude kunst, antiek, juwelen, galerieën met hedendaagse kunst, fotografie, hedendaagse juwelen en modern design. Na drie edities op het Chasséveld en één in het voormalig Breda’s Museum, vindt ART BREDA in 2018 plaats in de nieuwe evenementenhal in Breepark.

Je wordt ontvangen met koffie en taart op het Cees van Eck terras door directeur Erik Hermida, hij heet je welkom en geeft een introductie op ART BREDA. Vervolgens ga je op pad met kunsthistoricus Marius van Dam. Hij neemt je mee naar een paar bijzondere mini-masterclasses in stands van de deelnemers. Breng een bezoek aan familiebedrijf Douwes Fine Art, waar je samen met directeur Evert Douwes jr. kennis maakt met vijf eeuwen schilderkunst en beeldhouwkunst in Hollandse, Vlaamse, Franse, Chinese en Russische stijl. Ook hedendaagse kunst is goed vertegenwoordigd. Bianca Landgraaf, met 45 jaar ervaring in de kunstwereld, kan je hier alles over vertellen te midden het werk van ‘haar’ kunstenaars. We sluiten af met een bezoek aan het bijzondere Atelier Bockweg & Eekels. Goud- en edelsmid Sabine geeft introductie op haar unieke métier; handgemaakte sieraden.

Uiteraard leidt Marius je onderweg langs een aantal niet te missen hoogtepunten op de beurs, zodat je na afloop vol nieuwe kennis en inspiratie wordt ontvangen bij de Baroniebar. Hier sluit je de middag af met een borrel onder het genot van uitstekende wijn en hapjes.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

Boeken en Beschikbaarheid