Op 21 maart 2019 opent Bloemententoonstelling Keukenhof voor de zeventigste maal haar poorten. Acht weken later, bij de sluiting op 19 mei 2019, zullen meer dan 1 miljoen bezoekers uit alle delen van de wereld de bloemententoonstelling hebben bezocht. Keukenhof inspireert haar bezoekers elk jaar weer met haar gevarieerde park en haar diverse bloemenshows.

INCLUSIEF
BELANGRIJKE INFO
Plaats

Lisse

Prijs

€ 37,00 NOUVEAU abonnee(s)
€ 39,50 niet-abonnee(s)

Data en tijden

zondag 28 april 2019

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Bel 020 - 620 81 12 voor de mogelijkheden.

Credits: Keukenhof Credits: Keukenhof
r
Rondleiding Meerdere data

De Flower Power van Keukenhof

Het park van Keukenhof toont vele verschillende tuin- en parkstijlen, variërend van de Engelse landschapstuin tot de baroktuin in Franse stijl. Andere delen van het park geven verrassende zichtlijnen en spannende doorkijkjes, waarin de oude bomen goed tot hun recht komen.

In de paviljoens wisselen vele bloemen- en plantenshows elkaar af. Hier tonen de kwekers een enorme verscheidenheid aan bloemen en planten, in alle kleuren en vormen. Zo is de volledige duizend vierkant meter van het Beatrix Paviljoen gereserveerd voor enkel de orchidee, in al haar verscheidenheid, en is in het Willem-Alexander Paviljoen een unieke lelieshow te zien.

Flower Power
Dit jaar staat het thema Flower Power centraal. Bloemen verbinden mensen uit de hele wereld, die samen genieten van tulpen, geuren en kleuren. Met felle kleuren, hippies, peace & music staat Flower Power voor de sfeer van begin jaren '70. Een prachtig thema om de 70ste Keukenhof mee te vieren.

Rondleiding met gids
Ontdek Keukenhof dit jaar met een gids. Onze gids Cécile Verburg laat je tijdens de 2-uur durende rondleiding de highlights van Keukenhof zien. Je krijgt onder andere uitleg over de historie, het thema van dit jaar: ‘Flower Power’, de verschillende planttechnieken, de inspiratietuinen, de kunst en over de verschillende bloemenshows.

De rondleiding geeft een goede basis voor de rest van je bezoek. Na de rondleiding heb je nog volop de mogelijkheid om je bezoek aan Keukenhof te verlengen. Bezoekers brengen gemiddeld een half dagdeel door op Keukenhof.

Dit programma wordt mogelijk gemaakt door: