Een mysterieus en humoristisch theaterstuk op een rondvaartboot tijdens Amsterdam Light Festival

INCLUSIEF
BELANGRIJKE INFO
Prijs

€37,50

Plaats

Amsterdam (opstaplocatie nabij Amsterdam Centraal Station)

Data en tijden
Praktische informatie

Er is een toilet aanwezig op de rondvaartboot

r
Rondleiding Dit programma vond plaats in het verleden

De Lichtcode: theater op een rondvaartboot

Wat begint als een rustig vaartochtje langs de lichtkunstwerken van Amsterdam Light Festival ontaardt al snel in een chaotisch tafereel wanneer het publiek bij toeval getuige lijkt te zijn van een misdrijf.

Speciaal voor Amsterdam Light Festival schreef Chris Bajema, bekend van de podcast Man met de microfoon, De Lichtcode, een stuk waarin licht én geluid een grote rol spelen. Iedere bezoeker zit aan boord met een koptelefoon en hoort niet alleen de hostess, gespeeld door actrice/comédienne Jennifer Evenhuis, maar ook geluiden en gesprekken langs de kant. Hierdoor lijken de passagiers in een film terecht te komen waarin de route langs de lichtkunstwerken het decor vormt.

Zijn alle opvallende lichten langs de route onderdeel van het festival of spelen er zich andere dingen af langs de grachten? Blijft de gastvrouw aan boord haar zenuwen wel de baas? En waarom probeert de politie via de marifoon contact te krijgen met de schipper? Chris Bajema speelde afgelopen jaren met groot succes zijn voorstelling Spanning en sensatie op een rondvaartboot: NRC **** Volkskrant****

Helaas, dit programma is niet meer beschikbaar

Dit programma vond plaats in het verleden. Ga naar ons actuele aanbod van culturele programma's:

Programma’s