Herbeleef de Gouden Eeuw met het oeuvre van Rembrandt in RAI Amsterdam

INCLUSIEF
BELANGRIJKE INFO
Plaats

Amsterdam

Prijzen

€ 25,00 NOUVEAU abonnee(s)

€ 27,50 Regulier

Data en tijden

26 juli 2019

r
Rondleiding 26 juli 2019

Discover Rembrandt in de RAI Amsterdam

In het teken van het Rembrandtjaar opent op 6 juli de tentoonstelling Discover Rembrandt – His Life and All His Paintings in RAI Amsterdam. De tentoonstelling, die tot en met 1 september duurt, toont reproducties van alle 350 werken van Rembrandt. Ook de beschadigde, de verborgen en zelfs de gestolen werken zullen te bewonderen zijn. Laat je rondleiden door een gids en herontdek samen de Gouden Eeuw.

Na ontvangst met koffie en thee voert de ervaren gids je langs het gehele oeuvre van de Hollandse meester. De werken zijn te zien op ware grootte en tonen in chronologische volgorde het verhaal van hun schilder, op oorspronkelijk en authentieke wijze. Zo kan zelfs de Nachtwacht bewonderd worden in zijn oorspronkelijke staat, inclusief de in 1715 afgesneden delen. Dit geeft onverwachte en nieuwe inzichten.

Elke periode in Rembrandts leven en werk komt aan bod en wordt tot leven gebracht aan de hand van de schilderijen. De gids geeft hierbij niet alleen interessante historische context, maar heeft ook de nodige vermakelijke anekdotes en weetjes achter de hand.

Discover Rembrandt – His Life and All His Paintings geeft een dieper inzicht in de kunst en het leven van een van de grootste kunstenaars uit de wereldgeschiedenis en geeft je als  bezoeker de kans de vele inzichten die 50 jaar Rembrandt-onderzoek heeft opgeleverd te leren kennen. Een ware ode aan Rembrandt!