Klassieke muziek, speciaal bier en monumentale architectuur komen zaterdag 18 mei samen in VondelCS. Luister naar filmmuziek van het ensemble Camerata RCO, proef verschillende speciaalbieren van de lokale brouwerij en krijg een rondleiding door het renaissancistische pand waar VondelCS in huist.

INCLUSIEF
BELANGRIJKE INFO
Plaats

Amsterdam

Prijs

€ 26,50

r
Concert 18 mei 2019

Driedubbel genieten in het monumentale VondelCS

Klassieke muziek, rondleiding en speciaal bierproeverij in monumentaal pand VondelCS.

De beste orkestmusici van de wereld, het lekkerste bier van Amsterdam, en dat allemaal in een prachtig renaissancistisch monument in het Vondelpark in Amsterdam. Het is driedubbel genieten in VondelCS op zaterdagmiddag 18 mei. Camerata RCO, een gerenommeerd ensemble met leden van het Koninklijk Concertgebouworkest, speelt in VondelCS de mooiste filmmuziek waaronder het bekende thema uit Schindler’s List.

VondelCS is het Media en Cultuur LAB van de AVROTROS, gevestigd in een het monumentale pand uit 1881. Voorafgaand aan het concert krijg je een rondleiding door het gebouw met uitgebreid aandacht voor haar rijke historie en de belangrijke rol die de media hebben veroverd in het pand. Zo ga je backstage op de plek waar programma’s als de finale van ‘Wie is de Mol?’ en ‘WNL op zondag’ worden uitgezonden.

Tijdens het concert mag je tussen de stukken door de musici vragen stellen én is er na afloop een bierproeverij van de grootste stadsbrouwerij. Media, de mooiste klassieke muziek en speciaal bier in een historisch pand zijn de garantie voor een bijzondere middag in het Vondelpark in Amsterdam.