Bij Royal Delft ontdek je de complete geschiedenis en het productieproces van het Delfts aardewerk. Ervaar de schilders’ passie tijdens een schilder demonstratie.

Belangrijke info
Prijs

€ 52,- voor abonnees
€ 58,- voor niet-abonnees 

De kosten voor het nazenden van uw tegel zijn € 8,50 per adres

Plaats

Delft

Data en tijd

11 augustus
11.30 - 15.30 uur

INCLUSIEF
r
Rondleiding 11 augustus

Een dag Delfts Blauw

Royal Delft is jarig en dat wordt groots gevierd! De Koninklijke Porceleyne Fles/Royal Delft is de laatst overgebleven aardewerk fabriek uit de zeventiende eeuw. Hier wordt het wereldberoemde Delfts blauw volledig met de hand geschilderd, volgens eeuwenoude tradities. Dit jaar viert de fabriek haar 365-jarige jubileum. Dat betekent onder andere dat we een bijzondere blik in de keuken mogen werpen. Zo kun je bij Royal Delft ontdekken hoe het Delftse aardewerk is ontstaan en hoe het wordt gemaakt.

Ervaar ook de passie van de schilder tijdens een schilderdemonstratie, bewonder het Delfts Blauw-museum en wandel door de fabriek waar ambachtslieden nog volop aan het produceren zijn. Je wordt ontvangen met een kop koffie met taart en krijgt een uitgebreide rondleiding. We vervolgen de middag met een luxe lunch en sluiten af met een heuse schilderworkshop! Je eigen Delfts blauwe creatie mag uiteraard – na het bakken- mee naar huis.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

Boeken en Beschikbaarheid