Een groepsprogramma rondom Leeuwarden-Fryslân 2018 speciaal op maat gemaakt! Voor iedereen die geïnteresseerd is in cultuur, organiseren we bijzondere culturele programma’s. Ons aanbod kenmerkt zich door hoge kwaliteit, zowel inhoudelijk als organisatorisch.

Belangrijke info
r
Data op aanvraag

Leeuwarden-Fryslân 2018 op maat gemaakt

Onze culturele programma’s zijn beschikbaar voor particulieren, maar ook voor vriendengroepen, families, verenigingen en bedrijven. Wij weten wat er op cultureel gebied allemaal te doen is in Nederland en maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk.

Zo organiseren we bijvoorbeeld uw stadswandeling of museumbezoek met gids, maar ook een volledig verzorgde dag weg en zelfs een meerdaagse culturele reis. Of het nu gaat om een klein gezelschap of om honderden relaties, om een programma van een paar uur of een driedaagse trip: wij organiseren onze programma’s ook op maat.

Leeuwarden-Fryslân 2018
Eind november is het zo ver: Leeuwarden sluit het feestelijke jaar als Culturele Hoofdstad van Europa af. Als je nog niet naar de Friese hoofdstad bent geweest, is dít dus uw kans om nog te ontdekken wat ze allemaal te bieden heeft.Wat dacht u van:
Een mooie stadswandeling door Leeuwarden waarin je de stad beter leert kennen op velerlei gebieden. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling waarin wordt verteld over Leeuwarden als Culturele Hoofdstad, of waarin je de stad bekijkt door de ogen van misschien wel de beroemdste oud-bewoners: M.C. Escher en Mata Hari. Of kies voor een culinaire wandeling, waarin je de Culturele Hoofdstad ‘proeft’.

Praamvaren: stap aan boord van een authentieke Friese Praam (een open platbodem boot) voor een bijzondere vaartocht over de historische grachten en singels van Leeuwarden. De praam behoort tot de alleroudste scheepstypes en kwam zelfs al voor in de Romeinse tijd. De gids vertelt u onderweg alles over Leeuwarden; het rijke Nassauverleden, waarom de Oldehove toren zo scheef staat en in welk huis M.C. Escher geboren is.

Een bezoek aan het Fries Museum en de populaire tentoonstelling ‘Escher op Reis’ waarin Escher wordt teruggehaald naar zijn geboortestad en je zijn ontwikkeling van grafisch talent tot wereldberoemd kunstenaar volgt. De nieuwe tentoonstelling ‘Made in Holland’ in de Princessehof is ook een aanrader. Deze tentoonstelling geeft een overzicht van 400 jaar Nederlands keramiek. Hij begint omstreeks het jaar 1600 met Delfts blauw en eindigt in het heden met Dutch Design. In beide musea kunnen wij een rondleiding of lezing verzorgen.

Uiteraard verzorgen wij de begeleiding van het gehele programma en kunnen alle uitstapjes gecombineerd worden met diverse eet/drink mogelijkheden.

Wij denken graag met u mee en maken voor u een op maat gemaakt programma.

Neem contact met ons op: