Rondleiding met gids tijdens Open Tuinendag inclusief passe-partout en ontvangst in Karel V met koffie/thee en gebak.

INCLUSIEF
Belangrijke info
Plaats

Utrecht

Prijs

€ 37,50

Data en tijden

29 juni 2019

Pandhof Sinte Marie 01, Anne Hamers Pandhof Sinte Marie 01, Anne Hamers
r
Rondleiding 29 juni 2019

Ontdek verborgen groen: Open Tuinendag Utrecht

Geniet tijdens de Open Tuinendag van de vele stads- en binnentuinen die de binnenstad van Utrecht rijk is. Zo'n vijftig particuliere tuinen en pandhoven openen op deze dag hun poorten. Ontdek samen met gids Mathijs Meinderts de groene oases van rust en de verrassende staaltjes tuinarchitectuur. Inclusief passe-partout en ontvangst in Karel V met koffie/thee en gebak.

Op zaterdag 29 juni vindt in Utrecht de negende Open Tuinendag plaats. Zo'n vijftig particuliere tuinen en pandhoven in en rond de Utrechtse binnenstad openen dan hun poorten voor toeschouwers. Ontdek samen met een gids de verborgen Utrechtse stukjes groen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor publiek.

Geniet deze dag van de Utrechtse stads- en binnentuinen die verscholen liggen achter de muren en huizen in en rond de binnenstad. Het zijn groene oases van rust met vaak verrassende staaltjes tuinarchitectuur. De Open Tuinendag is een unieke gelegenheid om deze bijzondere plekken te bezoeken.

Voor de liefhebbers is er veel keus: van grote tuinen tot kleine hofjes, van stadstuinen tot pandhoven van kerken en kloosters en van sober aangelegde tuinen tot uitbundige parken met beelden en vijvers. De tuinen bieden bovendien een nieuwe en verrassende blik op de omringende bebouwing. Je wordt in Karel V ontvangen met koffie of thee en wat lekkers. Vervolgens neemt de ervaren gids Mathijs Meinderts je graag mee langs de highlights van de Open Tuinendag. Bovendien biedt een passe-partout tot 17.00 uur toegang tot de bijna vijftig tuinen die deze dag hun poorten openen.