Oranjewoud Festival is een bijzonder muziekfestival midden in het groene Parklandschap Oranjewoud, waar je op verrassende locaties kunt genieten van concerten van topmusici uit heel Europa.

INCLUSIEF
Belangrijke info
Prijs

€ 29,50 p.p.

Plaats

Parklandschap Oranjewoud nabij Heerenveen

Data en tijd

2 juni
15:00-18:00

r
2 juni

Oranjewoud Festival 2018

Van Nigel Kennedy tot Calefax en van Francesco Tristano tot Noa Wildschut, in prachtige tuinen en historische landhuizen tot in tipi’s, een ondergrondse bunker en gigantische plastic bubbels, van het krieken van de dag tot in de kleine uurtjes. Kortom, Oranjewoud Festival is tien dagen lang het kloppende klassieke hart van Leeuwarden-Fryslân 2018.

Naast de fantastische muziek maakt de unieke locatie dit festival zo bijzonder. Oranjewoud dankt zijn naam aan de aanwezigheid van de Oranjes dat daar verschillende buitenverblijven had. Ontdek samen met een boswachter van Staatsbosbeheer dit koninklijke bos dat bestaat uit een verzameling voormalige landgoederen met lange lanen, parken met royale eiken en beuken, een handjevol overgebleven landhuizen, waterpartijen en kleine weilandjes tussen de bossen. Daarna is het tijd voor muziek van Hannes Minnaar! Hij is een van de interessantste pianisten die Nederland rijk is en speelt Verliefd op Fauré - Fluweelzachte en vlinderfladderende Fauré.

 

Boeken en Beschikbaarheid