Jonge theatermakers, verrassend locatietheater en afterparties met het Over het IJ Festivalbandje

INCLUSIEF
BELANGRIJKE INFO
Plaats

Amsterdam

Prijzen

€ 24,50 (normaal €29,50): Festivalbandje en festivalmaaltijd

€ 10,- (normaal €15,00): Festivalbandje

Data en tijden

5 t/m 14 juli 2019 

ma t/m vr vanaf 16.00 – 23.00 uur en za en zo vanaf 14.00 – 23.00 uur.   

Foto: Moon Saris Foto: Moon Saris
r
Foto: Moon Saris Foto: Moon Saris
Theater 5 t/m 14 juli 2019

Over het IJ Festival 2019

Er staan weer tien dagen tegendraads en avontuurlijk theater voor de deur: van 5 tot en met 14 juli is de 27e editie van Over het IJ Festival. Op allerlei spannende locaties op de NDSM-werf is een groot en afwisselend aanbod aan voorstellingen te zien. Ook in Stadsdeelkantoor Noord, Tolhuistuin, het depot van NEMO Science Museum en zelfs in een supermarkt worden de planken betreden, door gevestigde én jonge makers.

Op het programma staan zo’n vijftig voorstellingen, waaronder maar liefst 20 premières, verrassende randactiviteiten en bovendien de welbekende afterparties in Sexyland. Veel voorstellingen zijn special op locatie gemaakt, door gevestigde maar vooral ook door jonge makers. Zo is er het Zeecontainerprogramma: tien mini-locatietheatervoorstellingen of -installaties in, op of om een zeecontainer, een FestivalLAB met theater in wording en Het Atelier voor aanstormend theatertalent.

De meest gunstige manier om het  Over het IJ Festival  mee te maken is met het ‘Over het IJ Festivalbandje’: daarmee kun je een keuze maken uit in totaal dertig voorstellingen van de jongste generatie locatietheatermakers. Bovendien geeft het festivalbandje toegang tot de afterparties in Sexyland én krijg je er korting mee op drankjes aan de bar in het bruisende festivalhart.

Bij De Culturele Agenda bestel je nu dit festivalbandje én een heerlijke festivalmaaltijd bij CURRYUP! voor maar 24,50 euro (normale prijs 29,50 euro). Ook is het mogelijk om het festivalbandje los aan te schaffen voor het speciale tarief van €10,00.

Tickets Over het IJ Festival

Om gebruik te kunnen maken van het speciale tarief vul je de actiecode in tijdens het boekingsproces. Het festivalbandje kost dan slechts €10,00. Op de tussenpagina kun je de festivalmaaltijd bestellen voor €14,50 euro. Het speciale totaalbedrag voor bandje + maaltijd is € 24,50 euro. 

Bestel je tickets
Actiecode: OHIJ19Cultureleagenda