Geniet van de Italiaanse keuken in het pittoreske Haarlem. Samen met onze gids maak je een historische stadswandeling met smakelijke intermezzo’s.

Belangrijke info
Prijs

€ 39,50

Plaats

Haarlem

Data en tijden

20 april
13:30 – 16:30

6 mei
13:30 – 16:30

INCLUSIEF
r
Culinair 20 april & 6 mei

Proef Historisch Haarlem

Haarlem staat al eeuwen bekend als textiel-, bierbrouwers- en kunstenaarsstad en heeft grote namen als Laurens Janszoon Coster, Frans Hals en Harry Mulisch voortgebracht. Tegenwoordig is er een geweldig aanbod aan bezienswaardigheden en kun je er ook uitstekend culinair genieten. Het ontdekken waard!

Drie culinaire intermezzo’s

Met de ligging naast de bekende Jopenkerk is Woodstone een aangename locatie als startpunt voor dit arrangement. Hier beleef  je een heuse pizza-proeverij. Woodstone onderscheidt zich door gedurfde en vernieuwende smaakcombinaties, low calorie-pizza’s en er is  volop keuze  voor vegetariërs.

Dat Italiaans genieten veelomvattend is bewijst restaurant Diga vervolgens. Zij geven Italiaanse klassiekers een moderne twist en serveren gerechten op hoog niveau. In een prachtige setting  worden allerlei  vlees-, vis,- en vegetarische gerechten geserveerd, inclusief een mooie bijpassende wijn.

We sluiten de dag af bij IJssalon Garrone. Hier  ontvang je een kopje koffie en een dolce. Sinds 1949 maakt de familie Garrone op ambachtelijke wijze Italiaans ijs, bereid met eersteklas ingrediënten.
Ervaar tijdens dit arrangement van wat Haarlem te bieden heeft op culinair en cultuurhistorisch gebied.

Boeken en Beschikbaarheid