Een exclusieve workshop aquarel schilderen, inclusief lunch, met aansluitend een bijzondere rondleiding door de wereldberoemde verffabriek van Royal Talens.

Belangrijke info
Prijs

€ 59,50

Plaats

Apeldoorn

Data en tijden

27 maart
10:30 - 15:00

4 april
10:30 - 15:00

1 mei
10:30 - 15:00

INCLUSIEF
Royal Talens Royal Talens
r
Workshop Meedere data

Royal Talens schilderworkshop

De Royal Talens verffabriek is sinds 1899 gelegen in Apeldoorn, het gebouw is inmiddels een industrieel monument en het bedrijf een belangrijke speler in de internationale creatieve wereld. Maak tijdens deze bijzondere dag kennis met Royal Talens met een speciale rondleiding. Aansluitend ga je de lunch ga je actief aan de slag met de verfmaterialen tijdens een workshop aquarel schilderen.

Rondleiding
‘s Ochtends word je ontvangen met koffie en iets lekkers en krijg je een unieke rondleiding door de verffabriek van Royal Talens. Tijdens de rondleiding kun je van dichtbij het volledige productieproces volgen – van kleurrijke pigmenten tot hoogwaardige kunstenaarsverf. Je kunt kennismaken met het vakmanschap van de medewerkers en zij laten je graag zien wat er allemaal komt kijken bij het maken van verf en pastels.

Workshop aquarel schilderen
Na een gezonde en smakelijke lunch ga je zelf aan de slag tijdens een aquarelworkshop in het naastgelegen Experience Centre. De deelnemers leren alle ins en outs van aquarel schilderen, en hoe je onderweg op reis (bijvoorbeeld in een treincoupe) een aquarel kunt opzetten.

Boeken en Beschikbaarheid