Laat deze zomer je zintuigen prikkelen tijdens een bezoek aan kunstenaar en Creative Chef Jasper Udink ten Cate in zijn Smaakmuseum! 

Belangrijke info
Prijs

€55,- per persoon

Plaats

Smaakmuseum te Odijk

Datum / Tijd

18 augustus
13.00 uur - 16.00 uur 

INCLUSIEF
Foto's: Sarah Distel Foto's: Sarah Distel
r
Culinair 18 augustus 2018

Zien, ruiken én proeven in het Smaakmuseum

Het Smaakmuseum is een pop-up restaurant dat ambachtelijke producten samen met producten uit de tuin serveert. Jasper kookt aan de hand van het seizoen en laat je verrassend proeven van zijn wondere wereld van verschillende smaken en structuren uit het verleden.

De museumtuin juicht als hart van Het Smaakmuseum de biodiversiteit toe. De collectie van de vaste smakententoonstelling bestaat uit oude plantenrassen die vanaf de periode rond 1850 geteeld werden. Waag je aan wortels met een onbekende smaak, zie slasoorten die we al jaren niet meer eten, ontdek groenten waarvan je niet wist dat ze gegeten werden en duik in de verhalen van bijzondere fruitrassen. Proef én ruik het in de museumtuin!

Artifex biedt op 18 augustus éénmalig de mogelijkheid om met een klein gezelschap te komen lunchen in Het Smaakmuseum. Creative Chef Jasper Udink ten Cate neemt je mee in een bijzonder menu en tuinier en curator Henk van Berkel leidt een rondleiding door de museumtuin.

Boeken en beschikbaarheid