Starry, starry night …. 
Amsterdam in een winterslaap? Welnee! De lichtkunstwerken van Amsterdam Light Festival brengen jong en oud in vervoering en toveren een lach van verbazing en verwondering op je gezicht. Hoe leuk is dat!

INCLUSIEF
Belangrijke info
Prijs

€ 19,50

Plaats

Amsterdam

Data & Tijd

21, 22 en 28 december

17:15 - 18:45
18:30 – 20:00
19:30 – 21:00

r
21, 22 en 28 december 2018

Spannende verhalen wandeling

Meestervertellers
De drie vertellers die jou tijdens je wandeling begeleiden weven hun verhalen rond de getoonde lichtkunstwerken. Maar dat is lang niet alles. Deze meestervertellers lopen graag een blokje met je om. Want er is zo veel wonderlijke verbindingen te leggen tussen de lichtkunst en de historie van de stad. Niet toevallig is Vincent van Gogh een rode draad in hun verhalen..

Wedden dat het leuk wordt?
Wil jij verhalen horen over water en licht, over onfortuinlijke plagen waar Amsterdam in het verleden zwaar onder gebukt ging, over de rich and famous van toenmalig Amsterdam en over de kunst die je ziet? Dan is deze storytrail, die eindigt met een wonderlijke sterrenhemel, jou op het lijf geschreven!

Hoe werkt het?
Je loopt de route van Amsterdam Light Festival onder leiding van drie verhalenvertellers, die begint bij Het Scheepvaartmuseum en eindigt bij de Leidsegracht. Aan het einde van de wandeling van ongeveer anderhalf uur sta je oog in oog met het lichtkunstwerk Starry Night, geadopteerd door het Van Gogh Museum.

Voor iedereen van 10 jaar en ouder. 

Boeken en beschikbaarheid