Lege musea, afgelaste concerten... op dit moment liggen de culturele activiteiten in Nederland stil. Zit jij thuis en kan je wel wat kunst en cultuur gebruiken? Deze inspiratie is quarantaine proof! 

TIPS VOOR THUIS
Bekijk het overzicht:

Klik hier

r
Concert t/m 30 juni

The Social Distancing Festival

Wereldwijd – Ontelbaar veel shows, wereldwijd, zijn voor de komende tijd gecanceld. Hoe dan verder? Bij de pakken neerzitten is een optie. Of…creëer iets nieuws en breng zo mensen samen.

Zo is ‘The Social Distancing Festival’ tot stand gekomen. Een plek waar kunst wordt getoond, en kunstenaars en kunstliefhebbers samen worden gebracht.

Op de site vind je visuele kunstwerken, dans- en muziekvoorstellingen, theater, opera en musicals van over de hele wereld. Ook een agenda met de leukste livestreams over kunst en cultuur kun je afspeuren. En elke dag komen er meer bij.

Wil je praten over de kunstwerken en voorstellingen die je hebt gezien, bezoek dan ‘The Beer Tent’. Een plek waar je door een discussiebord kan bladeren, ideeën kan delen of gewoon kan praten met andere kunstliefhebbers over de hele wereld.

Ben je benieuwd geworden naar alle initiatieven die het wereldwijde web te bieden heeft? Bezoek dan de site van ‘The Social Distancing Festival’.

The Social Distancing Festival