Kom aan boord van de Bark EUROPA, een enorm zeilschip dat wordt gebruikt voor lange zeereizen zoals de Tall Ships Races, en ontdek hoe het leven van de bemanning eruit ziet!

INCLUSIEF
Belangrijke info
Prijs

€ 25,50 per volwassen
€ 20,50 per kind

Plaats

Harlingen

Data en tijd

5 augustus
10:30 – 12:00

r
5 augustus

The Tallship Races in Harlingen

Sinds 1956 nemen iedere zomer honderden ‘tall ships’ – enorme zeilboten – deel aan de Tall Ships Races, de grootste internationale oceaanraces voor zeilschepen. Het spectaculaire evenement is bedoeld om jongeren kennis te laten maken met de zee en het zeilen op traditionele schepen. Elk jaar is er een andere route en een andere start- en finishhaven. In 2018 is de Friese havenstad Harlingen aan de beurt en zullen de grote zeilschepen met aan boord duizenden trainees uit verschillende landen daar eindigen. Een indrukwekkend schouwspel! Exclusieve rondleiding aan boord

Lijkt het je wat om eens een kijkje te nemen in zo’n tallship? Speciaal voor jou geeft de bemanning van het 56 meter lange schip Bark EUROPA op zondag 5 augustus een rondleiding aan boord. Daarbij krijg je onder meer een idee van het leven boven- en benedendeks en word je zelfs meegenomen naar de hutten die normaal niet toegankelijk zijn. De EUROPA heeft al veel continenten bezocht. Zo zeilde de bemanning in de Atlantische, Stille en Indische Oceaan en onderneemt ze ook expedities naar Antarctica.

 

Boeken en Beschikbaarheid