Lege musea, afgelaste concerten... op dit moment liggen de culturele activiteiten in Nederland stil. Zit jij thuis en kan je wel wat kunst en cultuur gebruiken? Deze inspiratie is quarantaine proof! 

TIPS VOOR THUIS
Bekijk het overzicht:

Klik hier

r
Expositie t/m 30 juni

Toen wij de tijd hadden

DE VANDALEN – Sociale onthouding hoeft niet gelijk te staan aan geen sociaal contact. Dit is waar DE VANDALEN voor strijden. Mensen zijn sociale wezens, en ook in deze tijd moet daar ruimte voor worden geboden.

DE VANDALEN zijn een collectief die, door grensoverschrijdende, artistieke projecten te maken, een nieuwe verbinding teweeg wil brengen. Met behulp van theater, film, podcasts en video’s proberen ze mensen te bereiken en hun blik te openen voor het onbekende.

Nu sociale onthouding een feit is, strijden DE VANDALEN ervoor om juist het contact met elkaar op te zoeken. Digitaal dan wel.

In de online dramaserie ‘Toen wij de tijd hadden’ komt het leven, in tijden van isolatie, aan het licht. In de serie wordt, met behulp van videoberichten, Skype- en FaceTime gesprekken en Instastories, de mooie, emotionele, eerlijke en oprechte momenten met elkaar gedeeld. Elkaar moed geven met behulp van verhalen, om zo ons moraal samen hoog te houden.

Deze webserie is te zien op de site van DE VANDALEN.

DE VANDALEN