Lege musea, afgelaste concerten... op dit moment liggen de culturele activiteiten in Nederland stil. Zit jij thuis en kan je wel wat kunst en cultuur gebruiken? Deze inspiratie is quarantaine proof! 

TIPS VOOR THUIS
Bekijk het overzicht:

Klik hier

r
Expositie Elke dag

Topstukken uit Kunstmuseum Den Haag

Een museum zonder bezoekers. Dat gaat in tegen alles waar Kunstmuseum voor staat. Daarom brengen ze u virtueel alsnog dichtbij de kunst.

Elke dag licht het Kunstmuseum op Instagram en Facebook een van de prachtige topstukken uit hun collectie uit. Van Vincent Van Gogh tot Panamarenko. Van Mondriaan tot Louise Bourgeois. En van wonderschoon Delfts blauw tot de prachtige creaties van Chanel.

Zolang het kan, zullen zij elke woensdag om 14:00 uur een virtuele rondleiding geven via Instagram. Daarna zijn de tours op hun profiel terug te kijken.

Via de Kunstmuseum app kunt u de audiotour door de tijdelijke tentoonstelling Breitner vs Israels ook vanuit huis volgen. Ook de vaste opstelling Mondriaan en De Stijl wordt via deze app belicht. De audiotour van Monet staat ook in de app, deze kan u terugvoeren naar onze prachtige tentoonstelling Monet - Tuinen van verbeelding.

Kunstmuseum Instagram