Credits: Casper Koster
Amsterdam 07 oktober 2020 - 14 oktober 2020

DRONKEN MENSEN | Starnakel bezopen op zoek naar zingeving

NASSAUKERK AMSTERDAM - De nieuwe club DRONKEN MENSEN (Xander van Vledder, Linde van den Heuvel en Justus van Dillen) brengt in samenwerking met Theater Bellevue de straalbezopen komedie Dronken Mensen in de Nassaukerk in Amsterdam Oud-West. Van 7 t/m 24 oktober is deze locatievoorstelling veertien keer te zien.  

Met deze eerste voorstelling van hun eigen club maakt Xander van Vledder zijn regiedebuut en worden de acteurs Linde van den Heuvel en Justus van Dillen aangevuld met Hajo Bruins (Penoza, Papadag), Ellen Parren (Circus Treurdier), Anne Lamsvelt (Chez Brood), Valentijn Benard (Soldaat van Oranje) en Danny Westerweel (Woef Side Story).

De wereld waarin we leven is niet meer dezelfde. Zekerheden zijn weggeslagen, evenementen zijn afgeblazen, tournees zijn geannuleerd. Maar de drang naar verbinding is sterker dan ooit. Nu God als rots in de branding stilaan door de achterdeur vertrokken is, zoekt de mens op andere manieren naar zingeving. Zolang hij die nog niet gevonden heeft, is er drank.  Dronken Mensen is een zwarte komedie over veertien dolende zielen die elkaar ontmoeten, bevragen, beledigen, versieren, vinden en kwijtraken in een lange met drank overgoten nacht. Op zoek zijn ze, naar liefde, troost en houvast. En vooral dat laatste is nog niet zo eenvoudig wanneer je straalbezopen bent.

Klik hier voor meer informatie!