Appelsap 2017. Beeld: Dennis Branko
OUD AGENDAITEM

Nieuwste hiphop bij Appelsap Festival

Voor de 18e keer vindt dit jaar het hiphop Appelsap Festival plaats. Appelsap noemt zichzelf een ‘fresh music festival’, maar verfrissend is het zeker: geniet in het Amsterdamse Flevopark in de frisse buitenlucht, onder het genot van een fris drankje, van de nieuwste hiphop en electro en een verse line-up. 

Enkele van de laatste namen die zich op zaterdag 11 augustus bij de line-up van Appelsap voegen zijn DJ Deeon (US), Josylvio, slowthai (UK), DJ Maximum (UK), Yussef Dayes (UK), Wiki (US) en Waxfiend. Eerder werden o.a. Famous Dex, Smooky MarGielaa, SMIB, Wiley, Madlib, De Jeugd Van Tegenwoordig, Jacin Trill en Leafs aangekondigd. 

Het Amsterdamse muziekfestival Appelsap bestaat 18 jaar en gaat zich meer dan ooit hardmaken voor creative/street culture in de breedste zin. Het ontdekken, ontwikkelen en presenteren van nieuw talent krijgt prioriteit en daarom wordt het festivalterrein opnieuw ingedeeld. Appelsap presenteert daarom niet alleen een geweldige line-up voor 11 augustus, maar zal ook een 3 meter grote sculptuur van kunstenaar en vriend-van-het-festival Parra onthullen tijdens het festival in het Flevopark.

Het Appelsap Fresh Music Festival 2018 vindt plaats op 11 augustus in het Flevopark, Amsterdam. Klik hier voor de volledige line-up en tickets.