Ontdek een stad naar keuze! Nederland heeft oneindig veel te bieden: van de historische binnenstaden tot verborgen hofjes. Ga op pad met een kunsthistorische gids die je de mooiste plekken van een stad laat zien met bijzondere verhalen over vergane tijden.

PROGRAMMA
BELANGRIJKE INFO
Plaats

Diverse steden

Indicatieprijs

Privegids v.a. €250,- met een maximum van 20 personen.
Groepstarief op basis van groepsgrootte en aantal gidsen.

r
Rondleiding Op aanvraag

Stadswandeling met gids

Historische binnenstad

Tijdens een historische wandeling (her)ontdek je samen met onze gids de oudste stukjes van bijvoorbeeld Haarlem of Amsterdam. Denk aan de middeleeuwse grachten, monumentale panden en eeuwenoude steegjes. Vele steden beschikken over zo’n indrukwekkende mix van verschillende historische periodes in haar architectuur.

Hofjes

Hofjes zijn betoverend: wie door een van de ingangen in de oude muren stapt, treedt een andere wereld binnen. Hier verdwijnt het rumoer van de stad en lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan. Veel hofjes zijn idyllische plekken met authentieke huisjes rond een gemeenschappelijke, ommuurde binnentuin. Onze gids vertelt tijdens de wandeling alles over de bijzondere gebruiken en geschiedenis van deze verborgen schatten in steden als Utrecht, Leiden, Amsterdam en Haarlem.

Stadswandelingen
 naar keuze
Artifex heeft kunsthistorische gidsen door het hele land. Ontdek jouw favoriete stad in Nederland, zoals Rotterdam, Utrecht, Den Bosch of Leeuwarden? Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Vraag naar de mogelijkheden