Beeld: First Art Fair
OUD AGENDAITEM

FIRST ART FAIR

First Art Fair - In januari vind de tweede editie van de eerste kunstbeurs van het jaar plaats, de First Art Fair. De beurs is een sprankelende nieuwjaarsbeurs voor hedendaagse kunst, met een brede selectie van kunst van hoog niveau. 

De kunstbeurs duurt vijf dagen en richt zich op schilder- en beeldhouwkunst, fotografie en juwelen. De kunst, gemaakt door honderden gerenommeerde en jonge kunstenaars, wordt verdeeld over stands van ruim 30 geselecteerde galerieën uit het hele land. De First Art Fair zal plaats vinden in de Passenger Terminal Amsterdam.

De beurs biedt een breed spectrum aan stijlen, van abstract tot figuratief. De First Art Fair richt zich op een publiek dat kunst kiest die past bij de eigen persoonlijkheid. Liefhebbers van inspirerende en esthetische kunst, waarin passie en vakmanschap een belangrijke rol spelen. 

De First Art Fair vind plaats van woensdag 16 tot zondag 20 januari 2019 in de Passenger Terminal Amsterdam. Klik hier om de First Art Fair te bezoeken met een wijnproeverij of klik hier voor meer informatie over de beurs.