Utrecht 30 april 2021 - 29 augustus 2021

RAUM der Lusten

Stadslab RAUM - Waar de meeste musea nog gesloten zijn, creëert Stadslab RAUM de openluchtexpositie RAUM der Lusten op het Utrechtse Berlijnplein. Naast installaties van bekende kunstenaars en jonge makers vinden er ook filmvertoningen, performances en talks plaats. Ook is er een virtuele interactieve experience van de expositie ontwikkeld. 

De gratis toegankelijke expositie bestaat uit drie landschappen die zijn ingericht door ZUS architecten en bevatten werk van Studio Ossidiana, Maarten Baas, Atelier Van Lieshout en Andrea Hasler. Midden op het plein staat de totempaal van Cédric Van Parys | Office CCXD die de landschappen en mensen met elkaar verbindt.

Naast deze bekende kunstenaars werken ook jonge makers mee aan het programma. Zij brengen het dynamische en speelse karakter van het project naar voren tijdens verschillende (online) performances, workshops en activiteiten. Deze makers passen goed in het van concept van RAUM der Lusten. Met werk van Willem de Haan, Melissa Schriek, Lily Higgins en Bruno Setol.

Klik hier voor meer info!