ART BREDA - Don verboven
ART BREDA - Ming-K'i
OUD AGENDAITEM

ART BREDA

ART BREDA - Geniet van kunst, antiek en design op ART BREDA – waar klassiek en hedendaags elkaar ontmoeten, landsgrenzen vervagen en kennis wordt overgedragen. Meer dan 90 gerenommeerde handelaren in kunst en antiek en galerieën voor hedendaagse kunst verwelkomen u graag in evenementenhal Breepark voor de zesde editie van ART BREDA. Veel bekende en nieuwe namen nemen deel aan de beurs, die zoals gebruikelijk voor circa 2/3e uit oude kunst en antiek bestaat en voor 1/3e uit hedendaagse kunst.

ART BREDA wordt steeds internationaler. Tijdens deze editie zijn twaalf deelnemers uit België en zeven deelnemers uit Duitsland aanwezig. Deze buitenlandse deelnemers specialiseren zich onder andere in Art Deco & Art Nouveau, Aziatica, antieke meubelen, zilver, juwelen en oude meesters.

Onder de deelnemers van ART BREDA bevinden zich dit jaar ruim 20 leden van de Koninklijke Vereeniging van Handelaren in Oude Kunst (KVHOK), waarvan een aantal in een gemeenschappelijk paviljoen zijn verenigd. Twee keer per dag zet een handelaar of specialist een object in de schijnwerpers. Tijdens de Kunst- en Antiek in de Praktijk-sessies geeft deze een kunsthistorisch college aan het aanwezige publiek. Hier kan iedereen iets van opsteken! 

Op ART BREDA krijgt u ook een exclusieve preview te zien van de expositie Discover Rembrandt – His Life and All His Paintings, die op 6 juli as. opent in de RAI Amsterdam. De tentoonstelling, die tot 1 september duurt, omvat reproducties van alle 350 schilderijen van Rembrandt, op ware grootte en chronologisch tentoongesteld. Een eye-opener voor elke Rembrandtliefhebber!

ART BREDA vindt plaats van 12 t/m 19 mei.

Klik hier voor meer informatie.