BMW M1 Artcar Andy Warhol
OUD AGENDAITEM

Biënnale Brabant

Van Loon Galleries - Voor de vierde keer tovert Van Loon Galleries de Koepelhal in Tilburg om tot een schitterende expositieruimte. Tijdens Biënnale Brabant kunnen bezoekers genieten van een grote diversiteit aan kunstvormen en diverse spraakmakende activiteiten en arrangementen.

Ook dit jaar is de organisatie van Biënnale Brabant erin geslaagd om een brede selectie kunst van meer dan 40 verrassende kunstenaars te exposeren. Rondom de expositie is er nog veel meer te doen. Van Loon Galleries organiseert spraakmakende activiteiten en arrangementen, waaronder een walking diner, verrassende lunches en meet-and-greets met inspirerende kunstenaars.

Wijnstra Catering host niet alleen een pop-up brasserie gedurende het evenement; in het weekend zijn bezoekers ook van harte welkom in het pop-up restaurant. Na de wandeling verplaatst de culinaire route zich hier naartoe, waar de 3 overige gangen volgen. Het hoogtepunt van de avond is het dessert dat in samenwerking met de 3D kunstenaars van Cake5 tot stand komt.

Biënnale Brabant is te bezoeken van 8 november 2019 t/m 24 november 2019 in de Koepelhal Tilburg. Klik hier voor meer informatie.