DeLaMar Theater
OUD AGENDAITEM

David Bowie - Lazarus

DeLaMar Theater - Een mysterieuze, meeslepende en emotionele rollercoaster, gemaakt door kunstenaar, stijlicoon en wereldberoemde popster David Bowie. Het De La Mar Theater toont een voorstelling gewijd aan Bowie’s laatste werk Lazarus

In december 2015 beleefde de ongeneeslijk zieke Bowie de première van zijn laatste meesterwerk Lazarus, ongeveer een maand later overleed hij. Zijn overlijden was voor velen een verassing, hij had zijn ziekte namelijk lange tijd verborgen gehouden. Ruim 18 maanden voerde hij een strijd tegen kanker, een strijd die hij ondanks de geruchten privé hield. Tot zijn dood werkte hij aan Lazarus en creëerde hij op die manier een afscheid als geen ander.

In Lazarus neemt Bowies alter ego Thomas Newton ons mee door zijn leven, dromen en obsessies. Een reis die wordt omlijst door hits als Absolute beginners, Changes, Heroes en Lazarus. Een must see theaterbelevenis en dé kans om de scheppende kracht van David Bowie te zien, te horen en te voelen. Alle hits van Bowie worden net als het origineel in het Engels gezongen. 

In de kerstvakantie worden in DeLaMar Theater Amsterdam twee unieke Lazarus New Year Specials georganiseerd. Bezoekers van de musical Lazarus krijgen onder leiding van oud Toppop-presentator Ad Visser een speciale inleiding (Bowie Talks) op de voorstelling.

- Lazarus New Year special 1, donderdag 2 januari – 19.15 uur – 19.40 uur.
- Lazarus New Year special 2, vrijdag 3 januari – 19.15 – 19.40 uur.

Lazarus is te zien in het DeLaMar Theater van 3 oktober 2019 tot 5 april 2020. Klik hier voor meer info.