OUD AGENDAITEM

FINE art & antiques fair

Kasteel Groeneveld - Op de snelgroeiende kunstbeurs FINE art & antiques fair ontdekken en kopen bezoekers nieuwe kunstwerken van erkende kunstenaars uit toonaangevende galeries. Zo presenteren bijvoorbeeld Kunsthandel Frans Jacobs, Röell Fine Art & Antiques, Pieter Hoogendijk Antiquair en Douwes FINE art hun nieuwste kunstobjecten waardoor zelfs de “verwende” verzamelaar tijdens FINE Art & Antiques Fair verrast en verleid wordt tot een mooie aankoop. De tweede editie van FINE art & antiques fair vindt plaats van 26 t/m 29 september op Kasteel Groeneveld.

FINE art & antiques fair is dé snel groeiende internationale kunstbeurs in en rond het centraal gelegen Kasteel Groeneveld Baarn. Rijk gevulde kasteelkamers met een breed aanbod aan waardevolle antiquiteiten, verzamelobjecten, zilver, juwelen en spannende oude, moderne & hedendaagse kunst. Direct achter het kasteel staat in de lommerrijke tuin een groot paviljoen om het aanbod te completeren. Rond het gezellige overdekte tuinterras staat Buitenkunst. De FINE art & antiques fair valt op door haar mooie aanbod in een verfrissende binnen – buitenambiance.

Het prachtige kasteel Groeneveld heeft in ruim 300 jaar een rijke geschiedenis opgebouwd en geldt als één van de mooiste landhuizen van welvarende stedelingen uit de Rococo stijlperiode. Tijdens de FINE art & antiques fair wordt in de rijk gedecoreerde zalen het aanbod aan antiek, schilder- en beeldhouwkunst op een prachtige manier geëxposeerd. Direct verbonden aan het kasteel bereiken de bezoekers via de overdekte beursbrasserie het grote Tuin Paviljoen. In de imposante kasteeltuin zijn ook kunstobjecten tentoongesteld en het publiek kan hier tevens genieten van een drankje en/of een heerlijke lunch. Deze componenten maken kasteel Groeneveld een inspirerende en veelzijdige plek om kunst te kopen.

De FINE arts & antiques fair vindt plaats van 26 t/m 29 september 2019 op Kasteel Groeneveld.

Klik hier voor meer informatie.