OUD AGENDAITEM

Galerie Weesperzijde - Salon 2019

Galerie Weesperzijde - Vanaf 27 oktober tot en met 10 november wordt het veelzijdige werk van elf bekende Nederlandse illustratoren tentoongesteld in Galerie Weesperzijde. Kajsa Blomberg (kbizz creative talents) wil de talenten waar zij al jaren mee werkt op deze manier een podium bieden.

Tijdens salon 2019 wordt er bestaand en nieuw werk geëxposeerd van Jet Boeke, Floor Rieder, Loes Riphagen, Jill Schirnhofer, Noëlle Smit, Geertje Aalders, Eva Gans, Sylvia van Ommen, Marenthe Otten, Peter van Straaten en Sieb Posthuma. Dit levert een zeer gevarieerde tentoonstelling op van kinderboekenillustraties tot cartoons en illustraties in dagbladen. De expositie maakt het voor iedereen mogelijk om kunst van de succesvolle illustratoren te bezichtigen en een groot deel van de originele werken worden te koop aangeboden.

Salon 2019 is een nieuw initiatief van Kajsa Blomberg en Maarten de Boer (Galerie Weesperzijde). De Galerie is dagelijks geopend van 12:00/19:00 en voor iedereen toegankelijk. Voor meer informatie over de expositie klik hier.