Verenigde Staten 31 maart 2020 - 30 juni 2020

Google zorgt voor unieke virtuele tour

In een zelfquarantaine gaan kan veel complexe problemen en complicaties hebben. Op het gebied van entertainment kom je waarschijnlijk veel Youtube, Netflix en verveling tegen. 

Toch is er een manier om  cultuur en onderwijs te krijgen terwijl je thuis bent. Fast Company werkte samen met Google Arts & Culture en musea over de hele wereld om virtuele rondleidingen en online exposities aan te bieden.

De collectie van Google Arts & Culture omvat het British Museum in Londen, het Van Gogh Museum in Amsterdam, het Guggenheim in New York City en letterlijk honderden meer plaatsen waar je kennis kunt opdoen over kunst, geschiedenis en wetenschap. Deze collectie is vooral goed voor studenten die op zoek zijn naar manieren om hun studie bij te houden terwijl de scholen gesloten zijn.

Bekijk enkele van de beste musea die door Google online worden aangeboden. Musea over de hele wereld delen veel kunst om mensen te helpen thuis te blijven. En als dat niet genoeg cultuur voor je is, biedt de Metropolitan Opera in New York van 16 maart tot en met 22 maart elke avond om 19.30 uur gratis digitale shows aan. Nu kun je zelfs 'naar buiten' gaan met ongelooflijke virtuele rondleidingen langs enkele van Amerika's beste nationale parken.

Tours