Foto van Holiday on Ice
Meerdere locaties 09 december 2021 - 02 januari 2022

Holiday on Ice - Supernova

STUFISH Entertainment Architects - Holiday on Ice gaat bijna van start! De energieke ijsshow Supernova neemt je mee op een avontuurlijke reis van de aarde naar de sterren.

Het verhaal begint met een kleurrijk winterfeest in het eeuwige ijs, ter ere van alle hemelse elementen. Maar een plotselinge gigantische sneeuwstorm maakt snel een einde aan de festiviteiten en voert de hoofdpersonen mee vanuit de besneeuwde poolwereld naar de oneindigheid van de kosmos. In de ruimte begint voor hen een indrukwekkende reis naar magische plekken in het melkwegstelsel en haar exotische bewoners. Uiteindelijk keren ze terug naar de aarde via een supernova – een lichtgevende, fonkelende, galactische explosie – en vieren ze een overweldigende finale in een zee van noorderlicht.

Holiday on Ice is in haar 76-jarig bestaan uitgegroeid tot ’s werelds meest populaire ijsshow. Inmiddels bezochten meer dan 333 miljoen mensen één van de shows. De nieuwste show ‘SUPERNOVA’ was een groot succes in Duitsland en Frankrijk. Na vijf jaar is het de eerste show van Holiday on Ice die in Nederland te zien zal zijn.

In ‘SUPERNOVA’ vertonen de artiesten hun kunsten niet alleen op, maar ook hoog boven het ijs! Voor de show werden maar liefst 400 nieuwe kostuums ontworpen. Je zal waarschijnlijk oren en ogen tekortkomen bij deze kleurrijke show.

Supernova is vanaf 9 december 2021 t/m 2 januari 2022 te zien in Zwolle, Groningen, Amsterdam en Maastricht.

Klik hier voor meer informatie!