CLUB GEWALT - Life, oh life
CLUB GEWALT - Life, oh life
OUD AGENDAITEM

Life, oh life

CLUB GEWALT – De ijskappen smelten, de rijken worden rijker, dieren knagen in hokjes aan hun eigen tumoren, en nog plaatst de mens zichzelf boven alles. Het leven, wat moet je ermee? Hoe geef je betekenis en zin aan het leven als je vastloopt in een cluster van idealen en mindfulness consumeren via een app op je telefoon? En hoe  kun je dit alles etaleren op Instagram? De lifestyle opera ‘Life, oh life’  biedt daarin misschien wel het antwoord.

CLUB GEWALT is vastgelopen in een giftige mix van ecologisch trauma, kapitalisme-moeheid en millennial-stress en ziet er geen uitweg in. In een lifestyle opera probeert de groep het ultieme nirvana te bereiken met de dingen om zich heen, waarbij de muziek altijd het uitgangspunt is. Een soort  mindfulness, maar dan met spullen. In een soort wellnesscenter bezingt CLUB GEWALT zijn eigendommen tot mantra’s om zo de hiërarchie tussen zichzelf en de spullen op te heffen.

Gefascineerd door popcultuur en de belevingswereld van de millennial, creëert het collectief universums waar conventies uit verschillende genres en disciplines elkaar kruisen en een nieuwe zintuiglijke ervaring vormen: van apocalyptische clubavonden tot R&B-opera’s.

Life, oh Life is een productie van CLUB GEWALT in samenwerking met de Coproducers en Operadagen Rotterdam

‘Life, oh life’ is te zien van 20 november 2019 t/m 26 januari 2020 op meerdere locaties door het land. Voor actuele speeldata en tickets, klik hier.