Foto: Reinier van der Aart
OUD AGENDAITEM

Modefabriek

RAI Amsterdam – Op 8 en 9 juli vindt het evenement Modefabriek plaats. Modefabriek is een tweejaarlijks fashionevent, trots gevestigd in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1996 is het uitgegroeid naar nog veel meer: vandaag de dag is Modefabriek een mix van merkpresentaties, modeshows, exposities, winkels, gesprekken, eten & drinken, muziek - en meer.

Modefabriek streeft naar een complete, veelzijdige en uitgebalanceerde mix van meer dan 600 internationale merken; van bekende merken tot jonge ontwerpers en nieuwe labels, die duidelijk de huidige modescene weerspiegelen in zijn totaliteit. Modefabriek is er trots op een festival te creëren dat ontspannen en vriendelijk is, met alle modeprofessionals verenigd in een verlangen om contact te maken en harten te raken.

Dit jaar organiseert Modefabriek voor het eerst OFF_SOUTH: een gloednieuwe, new generation-stijl mode meet-up. Vernieuwing, proactief en creatief inspelen op nieuwe tendensen, het zit in het DNA van Modefabriek. Daarom komt er naast Modefabriek en Denim Days nu ook een aparte ontmoetingsplek voor front running stores en brands. Een breakout selectie streetwear, sportswear, denim en new classics.

OFF_SOUTH zal plaatsvinden op maandag 8 juli in Temp., een unieke tijdelijke locatie in Amsterdam. Een ontspannen B2B hangout met een hoge People2People-factor, speciaal ontworpen voor dit ‘new generation’ segment. Alles draait om ‘meeting, sharing & storytelling’ in een rauwe, informele en creatieve setting met muziek, eten, drinken en overal waar je kijkt opvallende key pieces en collectie highlights

Modefabriek vindt plaats op 8 en 9 juli 2019 in de RAI Amsterdam, met op 8 juli OFF_SOUTH in Temp. in Amsterdam.

Klik hier voor meer informatie.