Galerie Beeldbrengers - Erna de Graaf
Galerie Beeldbrengers - Erna de Graaf
Galerie Beeldbrengers - Dina de Vreeze
OUD AGENDAITEM

Schilderijen, oester- en zeepokkenobjecten en ringen

Galerie Beeldbrengers – Rustieke schilderijen, indrukwekkende oesterringen en bijzondere  zeepokkenobjecten komen bijeen in de tentoonstelling ‘Schilderijen, oester- en zeepokkenobjecten’. Galerie Beeldbrengers toont schilderijen van Dina de Vreeze uit Emmer-Compascuum. Daarnaast zijn er oester- en zeepokkenobjecten en ringen van Erna de Graaf uit Roswinkel te zien.

Dina de Vreeze ziet in alle daagse dingen wel een onderwerp om te schilderen. Zo besteedt ze vele vrije uurtjes aan het schilderen, aquarelleren en pasteltekenen. Daarnaast begeleidt ze, onder de naam BB-Atelier, anderen bij het schilderen. Op deze expositie laat ze schilderijen zien die ‘natuur’ en ‘mensen’ als onderwerp hebben.

Erna de Graaf werkt daarentegen met acrylverf. Aangevuld met allerlei materialen zoals textiel, karton, stro, gips, zand, schelpen, verzameld uit de natuur. Ze komt vaak tot verrassende combinaties van materialen en maakt werken die kleurrijk, abstract en expressionistisch zijn. Ze laat zich sterk inspireren door de natuur, culturen en door het heelal. Erna geeft zelf schilderles in haar Kreatief Atelier RNA. In deze expositie zijn staande objecten te zien waarin oesters en zeepokken een prominente rol spelen. Ook toont ze bijzondere ringen en broches.

De tentoonstelling ‘Schiderijen, oester- en zeepokkenobjecten’ is te zien t/m 2 december 2019 in Galerie Beeldbrengers. Voor meer informatie, klik hier.