Ragazze Quartet, foto: ©Paulina Matusiak & Eddy Wenting
Kinan Azmeh, foto: Liudmila Jeremies
OUD AGENDAITEM

September Me 2023

Flint Amersfoort - 21 t/m 24 september is het weer zo ver: de zevende editie van September Me. Met als thema: Nieuwe Wegen. September Me is hét muziekfestival voor ontedekkers en verdwalers. Het afwisselende programma, met Flint als bruisend festivalhart, biedt onder meer avontuurlijke muziek, verrassend muziektheater en vrolijke familieshows. Geniet van bekende namen als Nynke Laverman, Remy van Kesteren en artist-in-focus Kinan Azmeh en inspirerende musici als Kika Sprangers, Izhar Elias en de percussionisten van Slagwerk Den Haag. 

Artistiek leider Ragazze Quartet heeft voor haar geliefde festival September Me weer een divers programma voor jong en oud samengesteld. Vier dagen lang worden nieuwe wegen verkend met optredens van onder anderen harpist Remy van Kesteren, saxofonist Kika Sprangers, Slagwerk Den Haag, gitarist Izhar Elias, mezzosopraan Ekaterina Levental en een verdiepingsprogramma, samengesteld door Nichon Glerum.

Over September Me en artistiek leider Ragazze Quartet

Artistiek leider Ragazze Quartet stelt ieder jaar met nieuwsgierige en open blik een bijzonder multidisciplinair festivalprogramma samen voor jong en oud. Componisten, musici en kunstenaars reflecteren op creatieve en inspirerende wijze op het thema van dat jaar. In 2023 is dat: Nieuwe Wegen.

‘De kracht van het festival is dat genres en disciplines in elkaar overlopen alsof het volkomen vanzelfsprekend is.’ - Volkskrant 

 

Klik hier voor het volledige programma.