Ontwerp: Studio Rooiejas, Foto’s: Zindzi
OUD AGENDAITEM

Theatergezelschap BonteHond - VOLGENS MIJ

Theatergezelschap BonteHond - In 2019 is Flevoland de gastprovincie voor de Nationale Viering Bevrijding. Speciaal voor deze viering maakt Theatergezelschap BonteHond de voorstelling VOLGENS MIJ die van woensdag 1 tot en met zaterdag 4 mei te zien zal zijn. De voorstelling speelt achtereenvolgens op verschillende locaties in Flevoland. Alleen op zondag 5 mei is er een spectaculair slotstuk in KAF (Almere) dat wordt opgevoerd voorafgaand aan het ontsteken van het bevrijdingsvuur.

Provincie Flevoland heeft Theatergezelschap BonteHond gevraagd een voorstelling te maken dat aansluit bij het thema ‘In vrijheid kiezen’. VOLGENS MIJ wordt een veelzijdige theaterserie van regisseur Judith Faas en geschreven door Sanne Schuhmacher, die eerder samenwerkten voor o.a. SCHOPPEN en ONDERWATER. Zangeres en singer-songwriter Sandra van Nieuwland (winnares Edison Pop Award en bekend van meerdere nummer 1-hits) maakt speciaal voor de voorstelling een titelsong.

VOLGENS MIJ is een theatervoorstelling, een dansperformance, een stand-upshow, een concert en een Netflixserie ineen. In elke aflevering zie je de wereld door de ogen van iemand anders. Je komt erachter wat diegene denkt, voelt en ziet. En wie weet, als je door iemand anders’ ogen kijkt verandert jouw blik misschien wel mee.

De voorstelling VOLGENS MIJ speelt van 1 t/m 4 mei op meerdere locaties.

Klik hier voor meer informatie.