NNT
NNT
OUD AGENDAITEM

Zwart Water

Meerdere locaties - Zwart Water is de vierde voorstelling uit ons talentontwikkelingstraject NNT RAW. Het theaterstuk bekijkt een groep rijke jongeren uit de chicste wijk van de stad en een groep tweede generatie migrantenkinderen uit een wijk vol hoge flats. Maar hier ontmoeten ze elkaar en ontstaan er aan de waterkant vriendschappen en liefdes.

Twintig jaar later is de één minister van binnenlandse zaken of advocaat geworden, terwijl de ander achter de kassa van een supermarkt zit of een snackbar runt. Voor de één bleken dromen makkelijker te verwezenlijken dan voor de ander.

Regisseur Eline Arbo komt uit Noorwegen en heeft een studie Theaterwetenschappen gevolgd. Hierna vervolgde ze haar studie in Amsterdam aan de Theaterschool Amsterdam. De voorstellingen van regisseur Eline Arbo gaan over het gevoel van jeugdig optimisme en idealisme, wanneer een betere wereld voor het grijpen lijkt te liggen. Ze verbeeldt telkens de utopie zo kleurrijk, relativerend en fris, dat je er zelf tussen wilt stappen.

Zwart Water is te zien van 1 t/m 12 november op meerdere locaties. Klik hier voor meer info.