Foto: Paleis het Loo

Afsluiting zomermaanden Paleis het Loo

In de tuinen van Paleis het Loo was er deze zomer van alles te doen. De tuinen gaan op slot en Paleis het Loo sluit de zomer af op een feestelijke manier! De feestelijke afsluiting zal plaatsvinden in het weekend van 29 en 30 september. 

Na zes maanden BuitenGewoon Open te zijn geweest, worden de tuinen feestelijk gesloten. Alle activiteiten die in de September Tuinmaand plus leuke extra’s zullen plaatsvinden. Publiek kan een kijkje nemen achter de schermen en samen met de tuinconservator of tuinbaas de eigen Kwekerij en Floriskas bezichtigen. Altijd al benieuwd geweest naar hoe de fonteinen werken of hoe het koninklijk boeket wordt geschikt? Dit is je kans!

Verder zullen er tuinrondleidingen plaatsvinden in het thema ‘Een tuin om op te eten!’. Daarnaast kan je genieten van live muziek op zondag, een proeverij van eigen confiture en een high-tea actie in Restaurant Balzaal. 

Voor het weekend van 29 en 30 september gelden reguliere tarieven en zal er ook een kleine tuinbeurs plaatsvinden. Meer informatie over alle activiteiten kan je hier vinden.