Marco Scheurink
Marco Scheurink
Marco Scheurink

Dutch Innovation Days brengt innovatie en samenwerking naar voren

Op 30 en 31 mei 2024 is het tijd voor Dutch Innovation Days (DID), waar innovatie en samenwerking centraal staan. Het evenement richt zich op het versterken van creatieve en innovatieve krachten binnen organisaties, met als doel waardevolle resultaten te creëren.

DID brengt een diverse line-up van pioniers, uitvinders en toekomstmakers samen, die de grote en complexe problemen van vandaag willen aanpakken door middel van nieuwe technologieën, crossovers, taal en principes. Het draait om de vraag: hoe geven we vorm aan onze samenleving om deze problemen tijdig te tackelen?

Tijdens DID kunnen nieuwsgierige professionals inspiratie opdoen op het snijvlak van wetenschap, kunst en ondernemen. Deelnemers krijgen de kans om betrokken te zijn bij het vormgeven van de toekomst, en worden aangemoedigd om actief deel te nemen aan discussies en workshops.

Koop nu je ticket op de website en ontvang gratis het Dutch Innovation DO-book; een vakantie-doe-boek voor professionals, boordevol inspiratie en tools van sprekers voor persoonlijke ontwikkeling, zinvol innoveren en waardevolle transformatie. Ook bevat het tips om je baas te overtuigen.