Introductie: My Daily Shot of Culture

Cultuur is voor iedereen en dat mag niemand ontgaan. Daar gaan vloggers Jip Heijmerink en Blijde Ligthart van My Daily Shot of Culture ons bij helpen. De komende maanden gaat dit charmante duo voor de Culturele Agenda het land door om exposities en tentoonstellingen uit te lichten die jij niet mag missen. 

Bij deze presenteren wij de introductievideo van My Daily Shot of Culture voor de Culturele Agenda! Een voorstelrondje voordat het duo gaat dwalen tussen de schilderijen, sculpturen en kunstinstallaties. Blijde en Jip gaan voorproefjes geven op tentoonstellingen en maken slaperige cultuurbarbaren wakker. My Daily Shot of Culture daagt je uit om de deur uit te gaan. My Daily Shot of Culture
Het motto van het duo is: “Cultuur kan iedereen inspireren, mits het op de juiste manier gepresenteerd en onder de aandacht gebracht wordt”. Zo gaan de cultuurverspreiders op hun social media kanalen niet alleen langs exposities, maar ook langs culturele evenementen en duiken in de wereld van bijzondere personen uit de culturele wereld. 

Benieuwd wat My Daily Shot of Culture nog meer doet?
Bekijk hun YouTube kanaal