V.l.n.r. Margriet van Kraats (directeur programma), Jeroen Bartelse, Suzanne van Dommelen (zakelijk directeur). Beeld: Han Ernest.

Jeroen Bartelse nieuwe directeur TivoliVredenburg

Vanaf augustus is Jeroen Bartelse de nieuwe algemeen directeur van TivoliVredenburg in Utrecht. Als opvolger van Frans Veeke vormt Bartelse samen met directeur programma Margriet van Kraats en zakelijk directeur Suzanne van Dommelen het nieuwe directieteam. Onder leiding van Bartelse wil de Utrechtse concertzaal haar positie als muziekpaleis versterken. 

Sinds 2011 is Jeroen Bartelse directeur van de Raad van Cultuur. ‘Jeroen Bartelse gelooft heilig in het belang van kunst en cultuur voor een sterke en levendige stad en muziek als verbindende kracht.,’ vertelt Lennart van der Meulen – voorzitter van de Raad van Toezicht. 

Jeroen Bartelse barst van de energie en bewondert de ontwikkelingen die het poppodium nu al doormaakt. ‘Ik zie er enorm naar uit om met het team van TivoliVredenburg een volgende fase in te gaan’. Het poppodium wil verbinden en is open voor iedereen en alle muziek.