Maak kennis met KLUP

Denk eens aan de wintermaanden. Buiten blaast een gure decemberwind de takken van de bomen opzij. Het is stil op straat en zelfs de zon verstopt zich dagenlang achter een zwaar wolkenbed. Terwijl je met beide voeten op de bank voor de openhaard ligt, kun je maar aan één ding denken: hoe garandeer je nou de eeuwige gezelligheid op alle gebieden en plekken? En hoe vind je een netwerk dat dit samen met jou onderneemt? 

Michelle Wolters, oprichter van ‘Klup’, herkent dit verhaal maar al te goed. Een aantal jaar geleden kwam haar vader er alleen voor te staan en verhuisde toen van Brabant naar Amsterdam. Hij miste de Brabantse gezelligheid in de Randstad en wist niet goed hoe hij op zijn leeftijd nog makkelijk nieuwe contacten kon leggen. Samen met een enthousiast team bouwde Michelle daarom Klup: een platform waarbij 50-plussers elkaar online ontmoeten en offline met elkaar afspreken. Een hechte community waar leeftijdsgenoten samenkomen om leuke activiteiten te ondernemen.

Maak kennis met Klup

Stel je voor, je opent de deuren van de woonkamer naar de tuin en wordt gegroet door een prachtige windstille dag. De enige gedachte die door je hoofd raast, is de enorme zin in het maken van een wandeling door de groene duinen. Maak dan via de app gemakkelijk een activiteit aan en trek er nog diezelfde dag met gelijkgestemde kluppers op uit.

Voor liefhebbers van cultuur, avontuur, workshops, maar vooral gezelligheid, heeft Klup wekelijks meer dan 150 activiteiten klaarstaan. Georganiseerd door leden die net als jij zin hebben in een leuke middag of zaterdagavond. Ook als je de programma’s van De Culturele Agenda eens in gezelschap wil ontdekken, vind je in Klup waarschijnlijk een goede match. Een gezellige club van leeftijdsgenoten die graag samen dingen onderneemt en alleen nog op zoek is naar extra gezelschap. Met Klup zorgen we dat de actieve en levenslustige 50-plussers het hele jaar door van plezier verzekerd zijn!

Klup Magazine ligt vanaf november in de winkels

Meld je aan als lid van Klup via www.kluppen.nl

De eerste editie Klup Magazine is verkrijgbaar bij: Primera, Bruna, The Read Shop, Jumbo, Albert Heijn, Coop, Plus, Vomar en verscheidene tabaks- en boekwinkels, kijk voor de deelnemende filialen op kluppen.nl/klupmagazine