Beeld: ROEF.
Beeld: MeMarie.
Beeld: Niki Boomkens.

Slapen op het dak van de A’DAM Toren

Honderd meter in de lucht met uitzicht op ’t IJ in slaap vallen na een opwindende kampeerdag. Een camping zit er niet zo hoog. Het is de A’DAM Toren die donderdag 12 juli samen met ROEF en Campspace voor tien personen de ervaring creëert om te kamperen op de A’DAM Toren. 

Zelf de kans grijpen gaat helaas niet meer. De gelukkigen zijn al geselecteerd via een winactie op Facebook. Het tiental ziet aanstaande donderdag de overnachting tegemoet na een diner en het kijken van een film terwijl de zon onder gaat. Er wordt geslapen in volledig ingerichte tenten. Tijdens de Amsterdamse ochtendglorie is er ontbijt, een yogales en een akoestisch optreden door een van de talenten van A’DAM Music School.  

Warm en waarom 
Winnaars hoefden enkel te antwoorden op de vraag ‘Waarom en met wie wil jij kamperen op het dak van de A’DAM Toren?’. De organisatie ontving 265 aanmeldingen. Om het ultieme weer tijdens de Rooftop Camping te begroeten werd de nacht verplaatst van juni naar 12 juli. 

Wil je een volgende keer niet misgrijpen? Volg dan de kanalen van ROEF in de gaten via Facebook, Instagram of meld je aan voor de nieuwsbrief via www.roefamsterdam.nl.