Bunch of Tulips, ALF

Stemmen voor Amsterdam Light Festival #10

Dit jaar gaat het er iets anders aan toe bij Amsterdam Light Festival. Speciaal voor het lustrum hebben ze namelijk een actie opgezet: Stem, Deel & Win! Je kunt van 10 tot 20 maart stemmen op verschillende kunstwerken die in de afgelopen edities langs zijn gekomen.

Vanaf vandaag kan je via de website van Amsterdam Light Festival stemmen op de verschillende lichtkunstwerken. Er zijn in totaal zes categorieën en binnen iedere categorie kies je een favoriet. Je deelt je zes favorieten vervolgens gemakkelijk en met één druk op de knop online, zodat je je familie en vrienden oproept ook (op jouw favorieten) te stemmen. De zes lichtkunstwerken met de meeste stemmen krijgen een plekje langs de vaarroute van Editie #10!

Door te stemmen maak je, naast het terugzien jouw favoriete kunstwerken, kans op het winnen van je eigen lichtkunstwerk. Het speciaal voor Amsterdam Light Festival ontworpen kunstwerk One Lamp van Jeroen Henneman (ter waarde van €3.600). Stemmen kan van 10 tot 20 maart. Maandag 22 maart worden de lichtkunstwerken met de meeste stemmen bekendgemaakt zo weet je dus meteen of jouw favoriet ertussen zit.

Je kunt ook festivaltickets winnen voor deze speciale editie! Download het template van het bootje van de Instagram feed van Amsterdam Light Festival en tag een vriend waarmee je tijdens deze bijzondere editie wilt varen. Deel het bootje vervolgens in je story en win kaartjes voor het festival! Zo heb je nog iets om naar uit te kijken en ben jij straks misschien al zeker dat je van de partij bent bij #10! Dus: stem, deel en win!