Tentoonstelling Hollandse Meesters ontvangt 200.000ste bezoeker

Dinsdag 27 maart ontving de tentoonstelling Hollandse Meesters uit de Hermitage de 200.000ste bezoeker. Daarmee is het de best bezochte tentoonstelling sinds de opening van de Hermitage Amsterdam. Mevrouw Bierman uit Voorhout ontving uit handen van sterrenkok Jonathan Zandbergen en Cathelijne Broers, directeur Hermitage, de tentoonstellingscatalogus en een vip-diner voor twee in het pop-up restaurant.

Pop-up restaurant
In de maand mei is Hollandse Meesters voor het laatst te bezoeken. Om de tentoonstelling feestelijk af te sluiten opent op woensdag 2, 9, 16 en 14 mei een pop up-restaurant in de Hermitage. Het restaurant staat onder leiding van sterrenkok Jonathan Zandbergen en laat zich inspireren door de schilderijen van de Hollandse Meesters. Zo vind je in het menu ingrediënten terug als Waddengoud-zeebaars, krab, groenten en bloemen.

Hollandse Meesters uit de Hermitage
Met als hoogtepunt zes werken van Rembrandt is de tentoonstelling Hollandse Meesters uit de Hermitage een herbeleving van de Hollandse schilderkunst. Schilderijen uit de collectie van Hermitage St. Petersburg zijn voor het eerst weer terug in hun thuisland.

Hollandse Meesters uit de Hermitage loopt nog t/m 27 mei 2018.

Klik hier voor meer informatie.