Beeld: Desirée Schippers.

Winnaars ontmoeten André Kuipers in Maritiem Museum

Deze winnaars hebben vanmiddag André Kuipers ontmoet in het Maritiem Museum Rotterdam. Ze hebben allemaal meegedaan aan het spel in de familietentoonstelling 'Expeditie Knappe Koppen' (8+), waarin Kuipers een prominente rol speelt. De gelukkigen mochten hem woensdagmiddag vragen stellen en gingen gezamenlijk op de foto. In astronautenpak. 

In de tentoonstelling 'Expeditie Knappe Koppen' ontdekken bezoekers of ze net zo’n avontuurlijke onderzoeker zijn als André Kuipers en vier knappe koppen uit ons VOC-verleden. De expo is te zien t/m september 2018. Volgend jaar worden opnieuw winnaars getrokken, die de astronaut mogen ontmoeten.

Over het Maritiem Museum Rotterdam
In het Maritiem Museum Rotterdam ontdek je de enorme invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven. Ga mee op reis door ons maritieme heden en verleden in eigentijdse tentoonstellingen voor grote én kleine avonturiers. Luister naar verhalen, bewonder topstukken uit onze vooraanstaande collectie of doe mee aan een van de vele activiteiten. Het museum ligt in de oudste en grootste museumhaven van Nederland waar je op historische schepen en kranen beleeft hoe de wereldhaven Rotterdam op déze plek begon.